Rukometaši Borca počeli sa pripremama

Objavljeno: 10. 1. 2019 u 17:59h

Prozivkom igrača, koju je izvršio trener RK Borac Mirko Mikić zvanično su počele pripreme za drugi dio sezone gdje “crveno-plave” očekuju mnogi izazovi.

Mikićeve izabranike očekuje borba na četiri fronta, Premijer liga BiH, Kup BiH i Republike Srpske, kao i evropski Challenge Cup.

U nastavak sezone Banjalučani ulaze sa istim sastavom koji je odradio jesenji dio, a kompletne pripreme biće odrađene u gradu na Vrbasu, uz odlaske na prijateljske susrete.

“Već 2. februara nam počinje sezona utakmicom četvrtfinala Kupa BiH protiv pobjednika duela između dobojske Sloge i Lokomotive iz Brčkog. Poslije toga idemo u Litvaniju, 9. februara. Što se tiče igračkog kadra nema nikakvih promjena, osim što smo dodali tri momka iz omladinskog pogona koji su ranije već sa nama bili na pripremama. Ukupno će biti 23 igrača na pripremama” – rekao je Mikić novinarima.

Prozivci igrača prethodio je sastanak sa predstavnicima Uprave Kluba.

“Rekli smo svoja očekivanja prema njima, a i oni svoja prema nama. Na jednima i na drugima je da to sada ostvare. Imamo veliku odgovornost i ambicije, oni kao igrači i mi kao Uprava. Otprilike smo rekli šta je bio problem u prethodnom periodu i šta je ono što ne bi trebalo da se dešava od obje strane i kojem pravcu bi klub trebalo da ide” – izjavio je predsjednik Borca Saša Kondić.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-poceli-sa-pripremama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])