Rukometaši Borca “iz aviona u dvoranu”, trenirali i Unčanin i Daničić

Objavljeno: 22. 3. 2019 u 19:06h

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela odradili su trening u Bukureštu, gdje će u subotu sa ekipom CSM Bukurešti odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Čelendž kupa.

Vremena za odmor gotovo da nije bilo, nedugo nakon dolaska u Rumuniju ekipa Borca se uputila ka dvorani. Trenirali su i Dejan Unčanin i Goran Daničić, koji su u srijedu tokom utakmice sa Gračanicom obnovili povrede.

“Osjećaju se bolje nego juče i u srijedu, ali vidjećemo kako će biti sutra. Očekujem da budu u sastavu”,rekao je Mirko Mikić, trener Borca, koji je pažnju na treningu posvetio taktici, i u odbrani i u napadu.

Mikić je rekao da je rumunski predstavnik u Čelendž kupu ozbiljna ekipa i da su u redu izjave njihovih igrača da ne potcjenjuju Borac u redu i da nikoga ne treba porcijeniti.

“Svako svakoga može da pobijedi. Oni se malo pribojavaju punog Borika i sigurno im neće biti lako”, dodao je Mikić.

Golman Bojan Ljubišić je ponovio da je CSM Bukurešti favorit i dodao:

“To je ozbiljna ekipa, sa puno reprezentativaca, koja je pravljena da osvoji Čelendž kup. U činjenici da su oni pod pritiskom mi vidimo svoju šansu. Ako nam se pruži prilika da napravimo iznenađujući rezultat, iskoristićemo je. Teško je reći kojim bih rezultatom bio zadovoljan u prvoj utakmici. Ne volim da gubim, ali realno oni su bolji, tako da mislim da je zaostatak od tri, četiri ili pet golova dostižan u Boriku”.

Prvi meč ova dva tima će biti odigran u subotu sa početkom od 16.30 časova.

Izvor: Nezavisne/ Maja Predragović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-iz-aviona-u-dvoranu-trenirali-i-uncanin-i-danicic/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])