Rakocija: Dakić i Rađenović olakšali odluku o dolasku u Borac

Objavljeno: 1. 8. 2019 u 17:05h

Lijevi bek Vukašin Rakocija posljednje je pojačanje rukometnog kluba Borac Mtel za ovu sezonu. Rakocija ističe da je upoznat sa banjalučkom ekipom još iz vremena dok je nosio dres Spartaka u SEHA ligi.

Odluku o dolasku u Banjaluku olakšali su mu novi saigrači Milan Dakić i Bojan Rađenović sa kojima se poznaje odranije.

“Upoznat sam sa ekipom Borca, pošto u njoj imam prijatelja sa kojima sam u kontaktu. Igrao sam ranije protiv banjalučkog tima u SEHA ligi dok sam nosio dres Spartaka, tako da znam gdje dolazim. Borac je klub bogate istorije, sa sjajnim navijačima, pa sam lako odlučio da nastavim karijeru u gradu na Vrbasu. Odluku su mi olakšali novi saigrači Milan Dakić i Bojan Rađenović. Sa Dakićem sam zajedno bukvalno od pionirske reprezentacije Srbije pa sve do mlade, odlično smo sarađivali, dok je Rađenović sugrađanin. Oni su mi prenijeli sve najljepše o klubu, gradu tako da su mi olakšali odluku gdje da nastavim karijeru i radujem se što ćemo biti na okupu”– istakao je Rakocija.

Protekle dvije sezone lijevi bek je nastupao u Španiji za ekipu Granoljersa sa kojom je igrao u grupnoj fazi Kupa EHF. Međutim, zbog velike konkurencije nije dobio preveliku minutažu, pa je mladi bek odlučio da pronađe novi klub u kojem će dobiti pravu šansu.

“Iskreno nisam zadovoljan svojim partijama u Španiji, smatram da sam mogao više. Nisam pokazao potencijal koji posjedujem i sigurno da puno motivacije ulazim u ovu sezonu. Smatram da je Borac idealna sredina da napravim potpunu afirmaciju jer je klub koji se bori za trofeje. Želja svih je da vrati šampionsku titulu u Banjaluku i na meni je da dobrim radom opravdam očekivanja. U Kupu EHF ćemo pokušati da prođemo što je više moguće kola” – istakao je Rakocija.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rakocija-dakic-i-radjenovic-olaksali-odluku-o-dolasku-u-borac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])