“Osice” na pragu premijer lige BiH

Objavljeno: 29. 4. 2019 u 20:48h

Rukometašice Borca tri kola prije kraja sezone drže lidersku poziciju u Prvoj ligi Republike Srpske. Cilj sa početka sezone, povratak u Premijer ligu BiH na dohvat im je ruke, a o novom šampionu odlučivaće utakmica protiv Knežopoljke.

Trener Borca Nikola Bijelić kaže da je sve podređeno toj utakmici, a očekivanja su da ovu polusezonu završe bez poraza.

“Sledeća utakmica nam je gostovanje ekipi Leotara u Trebinju. Nakon toga nam dolazi ekipa Knežopoljke, gdje ćemo kolo do kraja lige znati ko je prvi. U zadnjem kolu gostujemo ekipi Broda. Mi kao klub očekujemo sve tri pobjede i plasman u Premijer ligu  sa svim osvojenim bodovima u ovoj polusezoni” kaže trener rukometašica Borca Nikola Bijelić.

Strpljivo su u Borcu gradili i ekipu i rezultat. Godinu i po od dolaska nove Uprave na čelu sa Nadom Tešanović, dočekale su Osice da se bore za elitu, koju su napustile prije četiri godine. Sa mladom ekipom, baziranom na domaćim rukometašicama, sada su zaslužile povratak na mjesto gdje su godinama bile neprikosnovene.

“Osice su to definitivno zalsužile. Tačno je da smo mi jedna od mlađih ekipa u Prvoj ligi Republike Srpske. Definitvno će biti izazov, ali uz par adekvatnih pojačanja mislim da i sledeće godine u Premijer ligi možemo da ostvarimo neki značajniji plasman” uvjeren je Bijelić.

Rukometašice Borca očekuje i polufinale Kupa Republike Srpske, gdje će se kaže Bijelić potruditi da ostvare najbolji plasman. Borac ide na pobjedu s kim god da igra, ali nam je sada prioritet osvajanje šampionata Republike Srpske, zaključio je trener Borca.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/osice-na-pragu-premijer-lige-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])