Nova šminka na tribini “Borika”

Objavljeno: 11. 2. 2019 u 16:56h

Banjalučki hram sporta s novom “glazurom” dočekaće Švijesu u revanš susretu osmine finala EHF Čelendž kupa protiv Borca m:tel.

borik

Crveno-plavi su ubjedljivom pobjedom u Vilnjusu (29:16) napravili ogroman korak ka plasmanu u četvrtfinale evropskog takmičenja, u kojem su posljednji put plasman među osam najboljih izborili prije 14 godina.

Pripremaju se i u dvorani “Borik” da dočekaju Litvance u subotnjem revanšu (20.00), pa je nekadašnji član Upravnog odbora banjalučkog kluba, a danas klupski ekonom Rade Radinković uz pomoć zaposlenih u banjalučkom hramu sporta stolicama na tribini ispisao “Borac”.

“Time je želio da izrazi zahvalnost Borcu m:tel za pobjede u novom evropskom pohodu”, rekao je direktor Banjalučana Vladimir Branković.

Radinković je u rukometu više od četiri decenije, a obavljao je tokom karijere brojne funkcije u banjalučkom klubu.

Izvor: Mondo / Autor: Nebojša Šatara / Foto: Nebojša Šatara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/nova-sminka-na-tribini-borika/||claudebot