Nastavak serije: Borac protiv Sloge čuva prvo mjesto

Objavljeno: 29. 11. 2019 u 15:18h

Borac želi da nastavi seriju dobrih rezultata u prvenstvu BiH protiv Sloge Gornji Vakuf. Nakon tri vezane pobjede, posebno na gostovanju kod Izviđača Banjalučani žele novi uspjeh. Uprkos finansijskih problemima, trener Mirko Mikić ističe da to ne utiče na rad tima.

U goste ima dolazi tim koji ima 5 pobjeda, 2 remija i 4 poraza, a ove sezone je za razliku od ranijih ostvari na gostovanju pobjedu i remi i pokazao da nije samo „domaćinska ekipa“.

“Svima nam je rukomet najvažniji i uprkos problemima igrači daju maksimum na treninzima. Istina je da je bilo problema u jednom periodu ali to nije uticalo na igru. Kad krene meč, sve se zaboravi i mislimo samo na rukomet. Očekuje nas težak meč. Sloga je dovela kadetskog selektora Srbije za trenera, pojačala se u odnosu na prošlu sezonu kada smo ih te'ko dobili. Ipak na domaćem parketu nema greške, momci su motivisani i uz dobru igru nadam se pobjedi”, rekao je trener Mikić.

Golman Bojan Ljubišić se u potpunosti oporavio i biće na golu protiv Sloge.

“Sve je u redu sa povredom, osjećam se dobro. Sloga je puno jača ekipa kao što je trener napomenuo, ali na našem terenu očekujemo pobjedu. Svakog rivala respektujemo, nema opuštanja međutim mi se pitamo”, rekao je Ljubišić koji je istakao da se ne slaže oko konstatacije da bez njegovih odbrana nema pobjeda tima- Rukomet je timska igra.

“Imali smo mi golmani 18 odbrana u Živinicama pa smo izgubili. Isto tako na nekim mečevima nismo imali svoj dan pa smo slavili. Ne može se izdvajati jedan segment. Mi smo tim i samo tako možemo do bodova.”

Parovi 12. kola: Sloboda –Leotar (16.30), Bosna Vispak-Slavija(19), Borac Mtel-Sloga GV (21), Lokomotiva –Izviđač (18), Iskra –Drina (19), Vogošća-Goražde (19.30), Konjuh –Gračanica (19), Sloga Doboj-Maglaj(19).

Selidbe po dvoranama

Rukometaši Borac Mtela i ove godine muku muče sa dvoranama. Prošle sedmice su radili u dvorani „Borik“ , zatim u novoj dvorani „centar“ da bi meč protiv Sloge igrali u Kampusu.

“Šta je tu je , navikli smo na seobe. Eto igraćemo u Kampusu u kojem dva ili tri igrača nikad nisu ni trenirala, ali šta se može”, konstatovao je Ljubišić.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/nastavak-serije-borac-protiv-sloge-cuva-prvo-mjesto/||claudebot