Miljković: Prioritet “dupla kruna” u BiH

Objavljeno: 23. 7. 2019 u 20:17h

Stameni bek Stefan Miljković i naredne sezone igraće za Borac Mtel. Pomenuti rukometaš je potpisao novi ugovor, pa je klub tako veoma blizu da sačuva gotovo kompletan tim iz prošle sezone.

Dovedena su tri pojačanja, pa će trener Mirko Mikić od starta priprema 24.jula imati na raspolaganju gotovo čitav tim.

“Nije bilo dileme oko nastavka saradnje. Mi smo i ranije imali dogovor da ostajem u Borcu koji smo samo ozvaničili ovim potpisom na obostrano zadovoljstvo. Većina ekipa je zadržana što će nam sigurno olakšati pripreme za narednu sezonu, jer se već odlično poznajemo i znamo metode trenera Mirka Mikića. Sigurno je da u novoj sezoni imamo želju da osvojimo “duplu krunu” u Bosni i Hercegovini i da od starta krenemo ka tom cilju. Što se tiče Evrope igramo puno kvalitetnije takmičenje i želimo da se što bolje spremimo za duele protiv Olimpijakosa”– istakao je Miljković.

Bek neće biti na prvom okupljanju zbog povrede, kao ni Giljerme de Souza koji je sa mladom reprezentacijom Brazila. Takođe na prozivci neće biti Bojan Ljubišić i Đorđe Ćelić. Start priprema je sutra u 17 časova.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/miljkovic-prioritet-dupla-kruna-u-bih/||claudebot