Mikić: Prvi, ne i posljednji pehar u sezoni

Objavljeno: 9. 5. 2019 u 18:05h

Svojim igračima skidam kapu, igrali su pod blokadama i injekcijama i osvojili su trofej u jako napornoj kup sezoni – rekao je trener Borca Mirko Mikić nakon remija protiv Izviđača 21:21 u revanšu finala Kupa BiH koji je bio dovoljan da se podigne pehar.

Banjalučani su u prvoj utakmici u Ljubuškom slavili sa 23:22, a u Banjaluci su u posljednja tri minuta ušli sa tri gola viška, međutim, na kraju su remizirali. Trener Borca Mirko Mikić bio je zadovoljan zbog osvojenog trofeja, a svojim igračima čestitao je na svemu što su uradili u ovoj sezoni.

“Prezadovoljan sam zbog osvojenog trofeja, i sigurno ću biti još srećniji kada se sve slegne jer je završnica bila za infarkt. Tek nakon kraja meča sam vidio da bismo uzeli pehar i da smo primili gol. Posljednja tri četiri minuta su pokvarila utisak, bilo je izuzetno borbeno sa obje strane i prije svega želim da čestitam igračima Izviđača na sjajnoj partiji, mnogo su nas namučili i pokazali su zube . Mojim igračima želim da čestitam na cijeloj sezoni jer je Kup sistem bio zaista naporan. Moji igrači su igrali pod injekcijama pod blokadama i zaista im skidam kapu, pokazali su zašto nose dres sa grbom Borca” – rekao je Mikić i dodao da se neke greške moraju ispraviti.

“Znam od čega je sačinjena ova ekipa i koliko ona može. Ovdje ima mnogo prostora za napredak i moraćemo raditi na tome. Sretni smo, proslavićemo i onda se okrećemo narednim obavezama.  Ukoliko želimo da budemo bolji i moramo ispravljati greške. Moglo se očekivati da na plus četiri i sa golom prednosti iz prvog meča padne koncentracija, ači sebi tako nešto ne smemo dopuštati. Ipak, najbitnije je da smo osvojili pehar i okrećemo se novim izazovima, a to su i Kup Republike Srpske i Premijer liga BIH, a mi imamo jasne ambicije da dođemo do svih trofeja” – jasan je Mikić.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Siniša Pašalić/ RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/mikic-prvi-ne-i-posljednji-pehar-u-sezoni/||claudebot