Marko Lukić, najmlađi rukometaš Borca: Nisam imao tremu, učim od starijih

Objavljeno: 18. 2. 2019 u 20:47h

Najmlađi rukometaš Borac m:tela, koji je dobio priliku da se pokaže, Marko Lukić ostavio je dobar utisak i sa nekoliko poteza osvojio srca publike.

Momak koji još nije napunio 19 godina postigao je dva gola i istakao se sa još nekoliko dobrih poteza, uopšte ne ostavljajući utisak da je praktično debitant pred ovolikim brojem gledalaca. Svaka utakmica u dresu matičnog kluba je posebna, ali se evropske ipak dublje urežu u sjećanje.

“Dobro se sjećam kvalifikacija za Ligu šampiona koje sam gledao sa tribina. Nadao sam se da ću jednog dana imati sličnu priliku i došla je tri i po godine kasnije. Nisam imao tremu, jer sam u klubu već desetak godina, a član prvog tima sam duže od dvije godine. Trener i stariji saigrači mnogo pomažu nama mladim, kako na terenu, tako i van njega i kada god poslušamo njihove savjete rezultat ne može izostane. Nadam se da ćemo nastaviti ovako i da ćemo ponovo dočekati Ligu šampiona u našem gradu” – rekao je Lukić.

Rukometaši Švijese predstavili su se u boljem svjetlu nego u prvom meču, ali su se pobjedi ipak radovali domaći.

“Znali smo da će biti mnogo teže nego u Viljnusu, na kraju je i bilo, mada smo mogli da riješimo meč ranije. Ušli smo u seriju grešaka koje oni na sreću nisu u potpunosti materijalizovali. Drago mi je što smo obradovali navijače i što sa dvije pobjede idemo među osma najboljih” – rekao je Lukić.

Mladi bek nema posebnih želja pred sutrašnji žrijeb.

“Koga god da izvučemo idemo na pobjedu. To je obaveza kada nosite dres Borca, tako smo učeni od prvog dana kada smo došli u klub” – zaključio je Lukić.

Titula prvi cilj

Igra na četiri fronta uključujući i Kup Republike Srpske garant je da će svi igrači imati priliku da pokažu koliko mogu. Marko Lukić akcenat ipak stavlja na prvenstvo.

“Nadam se da ćemo osvojiti titulu, iako ima nekoliko klubova koji žele to isto. Naravno, želimo i sve ostale trofeje” – rekao je Lukić.

Izvor: Glassrpske/ Dušan Repija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/marko-lukic-najmladji-rukometas-borca-nisam-imao-tremu-ucim-od-starijih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])