Krilo Borca Vladan Đurđević optimista: Neće biti problema ako budemo pravi

Objavljeno: 12. 10. 2018 u 14:32h

Rukometaši Borca m:tel spremni su za prvi evropski ispit pa iako ne znaju mnogo o ekipi Bakija, vjeruju da će izboriti plasman u treće kolo Čelendž kupa.

Zbog smanjenja troškova klubovi su se dogovorili da oba meča budu odigrana u “Boriku” (subota i nedjelja od 19 časova), a Azerbejdžanci danas stižu u najveći grad Srpske. Iako nisu uspjeli da prikupe mnogo informacija o rivalu, Banjalučani vjeruju da su favoriti, ali pod jednim uslovom.

“Mi moramo da budemo pravi, da ozbiljno shvatimo utakmice i odigramo onako kako možemo. Ukoliko budemo na nivou, vjerujem da neće biti problema, bez obzira što o protivniku ne znamo mnogo”, smatra desno krilo Borca Vladan Đurđević.

Upravo to je nedostajalo ekipi Bojana Unčanina u prvom kolu prvenstva što je kumovalo porazu u Gornjem Vakufu. Nikada nije dobro sezonu početi neuspjehom, ali je bitno izvući pouku.

“Razgovarali smo poslije poraza od Sloge. Oni su taj meč odigrali duplo bolje nego što realno mogu, publika ih je nosila i motivisala, a mi nismo bili na 100 odsto. Da biste dobili na takvo vrućem terenu morate da date mnogo više. To je osnova u skoro svakom meču, pa zato vjerujem da nećemo ponoviti greške i da ćemo pred našim navijačima popraviti utisak i proći dalje”, rekao je Đurđević.

Njemu će, kao i većini prvotimaca, ovo biti debi na evropskoj sceni.

“Malo je drugačiji osjećaj pripremati se za takav meč, imam malu pozitivnu tremu. Igrao sam u mladoj reprezentaciji BiH međunarodne utakmice, ali je ovo nešto drugo. Pričali smo i sa iskusnijim igračima, dali su nam savjete i ubijeđen sam da će sve na kraju ispasti dobro”, rekao je Đurđević.

Na raspolaganju treneru trebalo bi da se stavi i Srđan Mijatović koji je zaliječio povredu skočnog zgloba i počeo da trenira, dok će Marko Komnenović odsustvovati još neko vrijeme.

Izvor: Glas Srpske / Autor: Dušan Repija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/krilo-borca-vladan-djurdjevic-optimista-nece-biti-problema-ako-budemo-pravi/||claudebot