Imamo prednost ali se ozbiljno pripremamo: Trener rukometaša Borca Mirko Mikić oprezan pred Švijesu

Objavljeno: 15. 2. 2019 u 18:44h

Pred rukometašima Borca je revanš meč osmine finala Čelendž Kupa u kojem će sutra ugostiti litvansku Švijesu, a s obzirom na ubjedljiv trijumf u prvom meču (29:16), najvjerovatnije i izboriti plasman među osam najboljih ekipa u ovom takmičenju. 

Uprkos velikoj prednosti, trener Borca Mirko Mikić poziva na oprez:

“Borac uvijek ide na pobjedu, to je jasno, a tako se pripremamo i za ovaj meč.  Nadamo se punoj dvorani, a u takvoj atmosferi naša je obaveza da odigramo kvalitetan meč. Bez obzira na ubjedljivu pobjedu ovu utakmicu nećemo olako shvatiti” – rekao je Mikić dodavi da još bolje poznaje protivnika u odnosu na prvi meč.

“Znali smo mi i tada šta nas očekuje jer smo  uradili zaista dobar skauting, znali smo odakle nam prijeti najveća opasnost i pokušali smo golove njihovog lijevog beka i desnog krila svesti na minimum. Oni postižu 70 posto golova svog tima, sigurno će pokušati da poprave utisak iz prvog meča, a mi ćemo biti spremni na to”, rekao je Mikić.

Trener Borca napraviće dve izmene na sutrašnjem meču jer će van tima, zbog povrede biti Milan Dakić dok će umesto golmana Slađana Subotića šansu dobiti Arman Beširević.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Dejan Božić/ RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/imamo-prednost-ali-se-ozbiljno-pripremamo-trener-rukometasa-borca-mirko-mikic-oprezan-pred-svijesu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])