Gust raspored za rukometaše Borca

Objavljeno: 14. 8. 2018 u 14:38h

Rukometaši “Borca m:tel” prvu pripremnu utakmicu, pred početak nove sezone, odigraće u subotu, 17. avgusta u Prijedoru sa slovenačkom ekipom “Škofja Loka”.

Dan kasnije, sa istim protivnikom, sastaće se u Banjaluci.

Sedam dana kasnije, odnosno 25. avgusta, počitnje turnir u Uskoplju, na kojem će rukometaši “Borca” nastupiti u konkurenciji sa ekipama “Izviđača”, “Ormoža”, “Iskre”, “Maglaja” i domaće “Sloge”.

Od 1. septembra „crveno-plavi“, zajedno sa Crvenom Zvezdom, Vožovcem i Dinamom iz Pančeva, učestvovaće na turniru u Beogradu. Za 8. septembar zakazan je prijateljski meč sa ekipom Sloge iz Doboja.

Izvor: Srpskainfo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/gust-raspored-za-rukometase-borca/||claudebot