Finansije opet muče rukometaše Borca

Objavljeno: 16. 11. 2019 u 15:47h

U rukometnom klubu Borac kasne plate za igrače. Potvrdio je to tokom prošle sedmice i direktor kluba Vladimir Branković, jer obećana podrška nadležnih još nije isplaćena.

Sve to utiče na rukometaše posebno zbog obećanja da će pred meč sa Gračanicom biti isplaćen dio dugovanja, što nije ispunjeno.

“Nije to razlog poraza u derbiju, možda jeste malo uticala nervoza na pripremu meča, ali kad se izađe na parket sve se to zaboravi. U toku meča misli se samo na utakmicu i siguran sam da smo svi željeli da pobijedimo. Jednostavno rival nas je nadigrao, bili su bolji i nanijeli nam poraz. Ostavio je neuspjeh traga na ekipi posebno prvih dana. Ipak, mislim da smo se digli tokom sedmice” – istakao je trener Mirko Mikić.

Trener ističe da je nakon poraza nastojao da „trgne ekipu“ i da je spremi za nastavak takmičenja. Banjalučani idu na gostovanje Goraždu koje je vezalo tri neuspjeha i nalazi se na dnu. Problem će biti izostanak golmana Bojana Ljubišića koji će biti uz ekipu ali teško da će moći da brani zbog povrede leđa, te Luke Kneževića.

“Goražde ima lošiji igrački kadar nego ranijih sezona ali je i dalje vruć teren. Očekuje nas ispunjena dvorana i oni mogu biti nezgodni ako im se to dozvoli. Mi moramo da odigramo na svom nivou i da pokažemo na parketu da smo kvalitetniji i ne dozvolimo im šansu za iznenađenje, već da budemo ti koji će diktirati ritam” – istakao je Mikić.

Sa njim se slaže i srednji bek Goran Daničić.

“Treba nam trijumf kojim bi se vratili u pobjednički ritam. Pred meč sa Gračanicom smo imali problema ali moramo se dići iznad svega i doći do bodova jer nas čeka veoma teška nedjelja, u kojoj ćemo dočekati Drinu pa ići Izviđaču” – istakao je Daničić.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević/ Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/finansije-opet-muce-rukometase-borca/||claudebot