Borac m:tel protiv Olimpijakosa bez četiri pojačanja?

Objavljeno: 30. 8. 2019 u 15:59h

Samo dan uoči polaska ekspedicije Borac m:tela za Atinu, na utakmicu prvog kola kvalifikacija za EHF kup protiv Olimpijakosa, u klub je iz Beča stiglo obavještenje da je pod velikim znakom pitanja nastup četvorice igrača koji su ovog ljeta pojačali Banjalučane.

Naime, Borac m:tel još nije registrovao Vukašina Rakociju, Giljerma de Souzu, Nemanju Vučićevića i Nikolu Jeremića iako je direktor kluba Vladimir Branković naglasio da je urađeno sve što pravila nalažu, te da je u predviđenom roku uplaćeno oko 20.000 KM, koliko je bilo potrebno da bi oni dobili licencu za nastup.

“Uradili smo sve što je trebalo, ali registracije za njih četvoricu još nisu završene. Platili smo sve račune, ali je problem ispao kod saveza jer su njihovi ljudi uglavnom na godišnjim odmorima i nisu dostavili potrebnu dokumentaciju. Tačnije, španski savez to još nije uradio, dok smo iz Srbije neophodne papire dobili u srijedu. Problem je i u RS BiH gdje radi samo jedna službenica i to četiri časa dnevno i jednostavno ne može sve sama da stigne. Očigledno je kako je zakazao sistem. U stalnom kontaktu smo sa EHF-om, činimo sve da u Atini budemo kompletni i nadam se da će na kraju sve biti u redu” – rekao je Branković.

Ukoliko ne bude mogao da računa na četiri kvalitetna rukometaša, trener Mirko Mikić biće u velikim problemima, jer bi u tom slučaju ostao bez desne strane bekovske linije, te još dva vrsna igrača.

“Vjerujte da nisam imao pojma da smo u problemima. Redovno smo trenirali, spremali se za ovaj dvomeč i u potpunosti smo bili koncentrisani samo da izaberemo najbolju taktiku. Sada nas je ovo sve zabrinulo. Nemamo više ni vremena ni mogućnosti da bilo šta promijenimo u našoj igri. Računao sam na sve igrače, a njih četvorica imala su značajnu ulogu u svemu tome. Iskreno, ne želim uopšte da razmišljam o nekom drugom scenariju, osim da ćemo svi biti u igri. U suprotnom, nema potrebe da bilo šta izmišljamo, izaći ćemo na parket sa onim igračima koji nam ostanu na raspolaganju i nadati se najboljem” – naglasio je Mikić.

Utakmica Olimpijakosa i Borca zakazana je za sutra u 18 časova po našem vremenu, dok je revanš sedam dana kasnije u “Boriku”.

Izvor: Glassrpske/ Siniša Kotaraš

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-protiv-olimpijakosa-bez-cetiri-pojacanja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])