Borac kod Vogošće

Objavljeno: 9. 3. 2019 u 09:31h

Očekivanja su uvijek ista, u svakom meču idemo na pobjedu i tako će biti i protiv Vogošće. Ove sezone smo odigrali tri utakmice s njima i sve smo pobijedili, kazao je Milan Dakić, rukometaš Borac M:tela, koji u subotu u 17. kolu Premijer lige BiH gostuju kod Vogošće (19 časova).

Banjalučani su serijom pobjeda došli do treće pozicije na tabeli, dok sarajevski tim igra po sistemu toplo-hladno i trenutno drži četvrto mjesto.

“Kada smo igrali s njima u Vogošći, bila je čvrsta utakmica i isto očekujemo sutra. Iskreno, takve utakmice nama i odgovaraju jer mi drugačije i ne znamo da igramo. Ako uđu u ‘fajt’ s nama, tu smo na dobitku”, dodao je bek Borca.

U taboru Vogošćana su svjesni da je ovaj meč izuzetno bitan za nastavak sezone.

“Dolazi nam ekipa Borca, koja je, po mom mišljenju, favorit za duplu krunu ove sezone. Mi smo u jednom periodu loše forme i tražimo izlaz iz toga. Biće teška utakmica za nas, nadam se da ćemo uspjeti pokazati karakter jer sve utakmice koje nam dolaze, uključujući i ovu s Borcem, veoma su važne”, istakao je golman Vogošće Damir Efendić.

Parovi 17. kola, subota: Gračanica – Sloga Doboj (18), Vogošća – Borac (19), Sloga Gornji Vakuf – Leotar (19), Derventa – Konjuh (19), Zrinjski – Lokomotiva (19.30), nedjelja: Bosna Visoko – Slavija (17.30), Goražde – Maglaj (18). Poredak: Bosna Visoko 37, Gračanica 36, Borac 34, Vogošća 27, Sloga D. 25…

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-kod-vogosce/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])