Borac i Lokomotiva u humanoj misiji

Objavljeno: 12. 12. 2018 u 14:44h

Rukometna utakmica između Lokomotive i Borca m:tel u Premijer ligi Bosne i Hercegovine imaće i humanitarni karakter.

U četvrtak u 19 časova u dvorani Ekonomske škole u Brčkom, banjalučki crveno-plavi će biti gosti Lokomotive u zaostalom meču sedmog kola šampionata BiH.

Biće to susret u kojem će izabranici Mirka Mikića tražiti prve gostujuće bodove nakon remija sa Zrinjskim u Mostaru, ali i dvoboj koji ima za cilj da pomogne Brčaku Borisu Bjedovu (39), kojem je neophodan novac za transplantaciju bubrega u Francuskoj.

Ovu akciju zajednički organizuju Lokomotiva i Udruženje “Trka za život”, pa će sav prihod od prodaje ulaznica i kutija postavljenih na ulazu u dvoranu biti proslijeđene Borisu Bjedovu.

“Borac m:tel uvijek pruža podršku za takve akcije i rado se odazovemo humanitarnim akcijama svaki put. Iskreno se svi nadamo se da će Boris pobijediti bolest. A što se tiče bodova, mi idemo na pobjedu. Ozbiljno smo se spremali, idemo motivisani poslije dobre utakmice i ubjedljive pobjede nad trebinjskim Leotarom. Očekujem identičan pristup na meču u četvrtak i da ćemo pored humanosti zadovoljiti rukometnu publiku u Brčkom i ostvariti povoljan rezultat”, rekao je Mikić i zamolio Brčake da ispune dvoranu zbog svog sugrađanina.

Oni koji ne budu u mogućnosti da dođu i kupe ulaznicu za utakmicu, mogu da pomognu pozivanjem humanitarnog broja 1416 koji će biti aktivan na kraja decembra i putem kojeg korisnici m:tel mreže mogu donirati 1 KM.

Lokomotiva je trenutno na sedmom mjestu na tabeli prvenstva BiH sa 15 osvojenih bodova, dva više od Banjalučana, koji su na devetoj poziciji.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-i-lokomotiva-u-humanoj-misiji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])