Borac gost Iskre: Na pobjedu i protiv novajlije

Objavljeno: 4. 10. 2019 u 19:25h

Poslije dva uvodna trijumfa pred svojim navijačima u Premijer ligi BiH (Sloboda 34:32, Lokomotiva 33:26), rukometaši Borca m:tel predstojećeg vikenda prvi put će gostovati u novoj sezoni.

Banjalučki “crveno-plavi” u subotu od 19 časova će u Bugojnom odmjeriti snage sa Iskrom, novajlijom u bh. eliti.

“Rezultatski smo krenuli onako kako smo očekivali, ali još ima nedostataka u igri. Ipak, bitno je da se popravljamo u svakom meču. Protiv Lokomotive je to izgledalo mnogo bolje nego u duelu sa Slobodom. Vidjećemo kako će se odvijati sutrašnji susret, ali, kao i uvijek, očekujem našu pobjedu”, rekao je trener Banjalučana Mirko Mikić.

Sa snagom rivala prilično je upoznat, iako se radi o ekipi koja je prošle sezone nastupala u drugom rangu takmičenja.

“Pogledali smo obje utakmice koje je Iskra igrala i jasno je da se radi o domaćinskoj ekipi, odnosno bolje igraju pred svojim navijačima. Siguran sam da će biti mnogo gledalaca. U prvom meču bilo ih je 600, sutra očekujem bar duplo više jer Borac m:tel uvijek je mamac za publiku, dok i sve ekipe daju maksimum protiv nas, tako da očekujem tešku utakmicu”, istakao je Mikić.

Marko Lukić zbog povrede koljena neće biti u kombinaciji za duel u Bugojnu, dok je Stefan Miljković u procesu oporavka nakon operacije ramena. Očekuje se da se on vrati u trenažni proces nakon EHF pauze.

“Vogošća nastupa u EHF Čelendž kupu, tako da je naš meč prolongiran, što znači da ćemo ranije na pauzu. Očekujem da se Miljković vrati, ako protiv Vogošće, onda protiv Konjuha u Živinicama 19. oktobra”, poručio je Mikić.

 I Bojan Rađenović uvjeren je da protiv novog premijerligaša ne bi smjelo biti problema.

“Sigurno da će biti nezgodna utakmica. Igraju kod kuće, biće puna dvorana, novi su u Premijer ligi BiH i vjerujem da imaju velike ambicije. Ipak, uvjeren sam da pametnom igrom, kako u odbrani, tako i u napadu, pobjeda neće doći u pitanje. Kroz svaku utakmicu pokušavamo da se dodatno uigramo, ispravimo greške od ranije, tako da vjerujem da problema neće biti”, rekao je Rađenović.

Izvor: Mondo/ Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-gost-iskre-na-pobjedu-i-protiv-novajlije/||claudebot