Bojan Unčanin, trener rukometaša Borca: Nismo pobijedili, ali imamo potencijal

Objavljeno: 20. 8. 2018 u 10:11h

Naš tim ima potencijala ali potrebno je još mnogo da radimo – rekao je trener rukometaša Borca Bojan Unčanin nakon dva meča protiv slovenačke Škofja Loke u kojoj su Banjalučani upisali pobjedu i remi.

U prvoj utakmici protiv slovenačkog tima koja je odigrana u Prijedoru Banjalučani su poraženi sa 35:27 dok su u drugom duelu remizirali u Banjaluci rezutatom 26:26.

Trener Bojan Unčanin, uprkos činjenici da ekipa nije upisala pobjedu nije nezadovoljan izdanjem svog tima.

“Prva utakmica bila je lošija, u odnosu na drugu, što je i normalno, ali moram reći da je Škofja Loka stvarno jedna dobra ekipa koja je u poodmakloj fazi priprema s obzirom na to da im prvenstvo počinje ranije. Oni uveliko rade sa loptom, kao i taktičke treninge dok smo mi još uvijek u fazi fizičkih priprema, i žao mi je što prije ove dvije utakmice nismo odigrali barem jednu sa lakšim protivnikom. U drugoj utakmici bili smo mnogo borbeniji, bolje smo trčali što je na kraju uticalo i na rezultat. U svakom slučaju nisam nezadvoljan, a posebno me raduje to što imamo još mnogo prostora za napredak” – rekao je Unačnin.

Nova sezona u Premijer ligi počinje 22. septembra, a Borac će u narednom periodu polako smanjivati intenzitet i posvetiti se taktičko-tehnikom radu.

“Planirano je da polako spuštamo intenzitet rada, ali sigurno ćemo još pet dana raditi u visokom intenzitetu. Za vikend nas očekuje turnir u Vakufu na kojem će pored nas učestvovati Izviđač, Ormož, Maglaj, Bugojno i domaća Sloga iz Vakufa. Tek nakon ovog turnira krenućemo da radimo s loptom i uigravamo napad i odbranu. Imamo nekoliko novih igrača koje moramo da uklopimo u sistem tako da nas očekuje zaista mnogo rada” – rekao je Unčanin.

Ćelić uredan

Đorđe Ćelić, rukometaš Borca povrijedio se na utakmici protiv Škofja Loke, a iako je na privi pogled izgledalo da se radi o težoj povredi, to se na sreću nije obistinilo.

“Ćelić je dobio jedan udarac u mišić, međutim, njegov stanje je dobro, to je nešto što se dešava gotovo na svakoj utakmci i Ćelić najnormalnije nastavlja sa radom” – rekao je Unčanin.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/bojan-uncanin-trener-rukometasa-borca-nismo-pobijedili-ali-imamo-potencijal/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])