Banjalučani ubijeđeni u slavlje

Objavljeno: 11. 6. 2019 u 16:03h

Odlučujuća utakmica za prvaka BiH između branioca titule Izviđača i Borac m:tela na programu je večeras u Ljubuškom, sa početkom u 20 časova. Banjalučani su uputili prigovor na ponašanje komesara za takmičenje Zdenka Alpeze, ali su ipak pristali na odigravanje ovog meča, uvjereni da na parketu mogu da ostvare cilj, a on se zove titula.

I dok su čelnici kluba vodili mali rat sa komesarom i savezom, stručni štab i igrači su pokušali i, prema riječima Bojana Rađenovića, uspjeli da taj problem potisnu u drugi plan i pripreme se za odlučujuću utakmicu.

“Mislim da smo uspjeli da izignorišemo sve to što se dešavalo. Jednostavno smo se potrudili da ne čitamo ništa u vezi s tim problemima jer nismo željeli da nas bilo šta poremeti” – rekao je Rađenović.

Svi prvotimci su optimisti i uvjereni da će slaviti poslije utakmice.

“Mislim da možemo da završimo ono što smo započeli osvajanjem Kupa BiH, kada smo i najavili juriš na duplu krunu. Ova ekipa to apsolutno može, vjerujem u sebe, saigrače i stručni štab i ubjeđen sam da možemo ostvariti taj cilj” – kategoričan je Rađenović.

Za samo mjesec Izviđač i Borac su odigrali već četiri međusobne utakmice, dvije su dobili Banjalučani, jedna je završena remijem, dok je Izviđač prvi put slavio prije tri dana.

“Mislim da će srce i veća želja prelomiti utakmicu. Vjerujem da više želimo pobjedu jer smo ove sezone odigrali pregršt utakmica i da smo od starta, uz sve dužno poštovanje rivalima, najviše željeli ovaj trofej. Odigrali smo te četiri utakmice i ne vjerujem da će biti nekih velikih taktičkih iznenađenja. Ko bude bolje i pametnije igrao, ali i napravio manje grešaka, može da se nada tituli” – kaže Rađenović koji je na posljednjem meču u Ljubuškom postigao čak 11 pogodaka.

Govoreći o Izviđaču, Rađenović je naglasio da je u pitanju zaista dobra ekipa, rival dostojan finala za prvaka.

“Jako korektna i uigrana ekipa, sa dosta mladih igrača. Čak im je najmlađi igrač na terenu lider u igri (Milan Vukšić) i to radi zaista odlično. Ekipa za respekt protiv koje se mora igrati maksimalno svih 60 minuta” – zaključio je Rađenović.

O nastavku nakon majstorice

Kada je stigao u Banjaluku, Rađenović je potpisao jednogodišnji ugovor koji mu ističe ovog ljeta.

“Da se malo našalim, ugovor sa Borcem me veže do večeras i ističe po završetku utakmice. Nisam još pričao sa upravom o novoj saradnji jer, iskreno, nije bilo ni mjesto ni vrijeme za razgovore takve vrste. Da mi prvo završimo započeto, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Svakako da razmišljam o karijeri, imam dosta opcija, a jedna od njih je i ostanak u Banjaluci. Od samog dolaska svidjelo mi se sve, grad, klub, saigrači i navijači, tako da je sve otvoreno” – tvrdi Rađenović.

Izvor: Glassrpske/ Siniša Kotaraš

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/banjalucani-ubijedjeni-u-slavlje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])