Supruga Šumahera se oglasila povodom 50. rođendana njemačkog velikana

Objavljeno: 2. 1. 2019 u 11:50h

Njemački legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher u četvrtak slavi 50. rođendan, a tom prilikom se fanovima obratila njegova supruga Korina. 

O Šumaherovom zdravstvenom stanju veoma malo se zna nakon nesreće koju je prije pet godina doživio na skijanju u francuskim Alpama.

Šumaher se povrijedio 29. decembra 2013. godine kada je udario u stijenu, nakon čega je operisan dva puta, a skoro pola godine je proveo u indukovanoj komi.

Legendarni Nijemac se oporavlja u kući u Švajcarskoj blizu Ženevskog jezera, a tokom svih ovih godina njegova porodica nije željela dijeliti njegovo zdravstveno stanje sa javnosti.

Tako je bilo i ovaj put u jednom od rijetkih obraćanja Korina Šumaher.

“Sutra slavimo Mihaelov 50. rođendan i duboko smo vam zahvalni na podršci svih ovih godina. Kao poklon napravili smo virtuelni muzej u kojem se svi možemo podsjetiti svih njegovih uspjeha. Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da dajemo sve od sebe da mu pomognemo. Molim vas za razumijevanje što ovako osjetljive teme poput zdravlja držimo u privatnosti jer to je Mihaelova želja. Hvala vam puno za prijateljstvo i želimo vam zdravu i sretnu 2019. godinu” – poručila je Šumaherova supruga.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/supruga-sumahera-se-oglasila-povodom-50-rodjendana-njemackog-velikana/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])