Ronaldinjo u problemu: Sud slavnom Brazilcu zaplijenio imovinu, automobile, slike…

Objavljeno: 22. 11. 2018 u 20:49h

Nije tajna da je legendarni Ronaldinjo u velikim finansijskim problemima, a danas je saznao novu lošu vijest. 

Naime, sud je nedavno presudio da je nekadašnji brazilski fudbaler sagradio zgrade bez dozvola na zaštićenom području, a s obzirom da Ronaldinjo na računu ima samo šest evra, danas su brazilske vlasti krenule u zapljenu imovine.

Tako je Ronaldinjo ostao bez luksuznih automobila, slika, televizora…

Ronaldinjo, iako je završio karijeru, i dalje dobija ogromne novce od reklama i ugovora sa Najkom, pa brazilski sud smatra kako ustvari legendardni Dinho krije pare na tajnim računima van zemlje.

A ako se i to ispostavi tačnim, Ronaldinjo bi mogao završiti i u zatvoru.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ronaldinjo-u-problemu-sud-slavnom-brazilcu-zaplijenio-imovinu-automobile-slike/||claudebot