Prosinečki: Vranješ je sam sebe otpisao iz reprezentacije

Objavljeno: 18. 3. 2019 u 17:00h

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine dao je opširan intervju za Sportklub u kojem je pričao o ambicijama sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, ali se dotakao i slučaja Vranješ.

“Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo da kažem da je Ognjen u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju dao je svoj maksimum i zbog toga žalim zbog svega ovoga. Nije Robert Prosinečki otjerao Vranješa kao što svi pričaju nego je on sam sebe otjerao” – rekao je selektor BiH.

Pred početak kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Prosinečki kaže da je optimista.

“Grupa nije laka, Grci su ti koji uvijek mogu napraviti probleme, tu je Italija koja nije bila na Svjetskom prvenstvu, Finci su nezgodni, tipični Skandinavci. Slabije su pod znacima navoda Jermenija i Lihtenštan, ali ja vidim naše šanse za plasman dalje”, poručio je Prosinečki.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/prosinecki-vranjes-je-sam-sebe-otpisao-iz-reprezentacije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])