Dobre vijesti iz Zvezde: Kuzmić se uskoro vraća!

Objavljeno: 9. 10. 2019 u 19:07h

Crvena zvezda ostvarila je jednu pobjedu u deset evroligaških duela protiv Fenerbahčea, a njen heroj bio je Ognjen Kuzmić.

Srpski centar blokirao je šut Ekpea Juda u januaru 2017. i izazvao oduševljenje pune hale “Pionir”.

Ovog oktobra, Kuzmić je ponovo u Zvezdi, Fener je ponovo u Beogradu, ali povratnik među crveno-bijele iz Reala još nije u sastavu, jer se oporavlja od posljedica teške saobraćajne nesreće.

Na pitanje kada će iskusni centar ponovo biti u timu, Tomić je u najavi meča protiv Fenerbahčea rekao:

“Počeo je da trenira sa ekipom, ide sve na bolje. Ne mogu da kažem tačno kada će se priključiti ekipi, ali biće ubrzo”, izjavio je Zvezdin trener na konferenciji za novinare.

Za sada, Kuzmić posmatra mečeve sa strane, “u civilu”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/dobre-vijesti-iz-zvezde-kuzmic-se-uskoro-vraca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])