Bogdanova majstorija na NBA Top 5 listi (Video)

Objavljeno: 30. 11. 2018 u 21:15h

Da se u porazu Sakramento Kingsa od Los Anđeles Klipersa (121:133) srpski koršarkaš Bogdan Bogdanović nije izdvojio samo statističkim podacima, koji su bili odlični, već i načinom na koji plijeni po parketu, pokazuje i to što je njegov potez završio u “Top 5” za noć 29. novembra. 

Bogdanović je postigao 26 poena, šutirajući 5/14 za dva, 3/6 za tri, uz šest asistencija i četiri skoka za 35 minuta, koliko je proveo na terenu.

Jedan od mnogobrojnih lijepih poteza završio je u Top 5, upravo onaj kada je pobjegao sunarodniku Milošu Teodosiću, koji je zakasnio da ga blokira, a potom u padu uspio da pogodi iz reketa.

Pored Bogdanovićevog, u najboljih pet poteza našli su se i probijanje odbrane i polaganje lopte na drugi obruč Andrea Igodale iz Golden Stejta, onda blokada Džavala Mekgija iz Lejksersa, potom trojka sa deset metara Kevina Duranta iz Golden Stejta i na kraju zakucavanje iz kontranapada Paskala Sijakama iz Toronta, prenosi Blic.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/bogdanova-majstorija-na-nba-top-5-listi-video/||claudebot