OKK Borac kreće u lov na ligu BiH (Video)

Objavljeno: 19. 10. 2018 u 20:49h

Banjalučka košarka godinama čeka povratak u Ligu BiH. Ove sezone riješeni su u OKK Borac da naprave korak više u odnosu na prethodnu.

Bratunac je bio nepremostiva prepreka u finalu tako da će Banjalučani morati da pruže više ove godine, kako bi se vratili među najbolje klubove u BiH. Trener Dragan Mičić dobio je sedam novih igrača, neki imaju iskustvo igranja u jačim takmičenjima, tako da Borac, bar na papiru, ima tim šampionskog kova.

“Mogu da obećam energiju i veliku borbu. Imamo mladu ekipu, radili smo dobro i spremni smo za prvu utakmicu. Disciplina na terenu i van njega je karakterisala sve moje ekipe, tako će biti i u Borcu dok sam ovdje,” rekao je Mičić.

Borac na startu prvenstva dočekuje Sokolac. Iako je ekipa značajno izmijenjena, kapiten je ostao isti. Srđan Ločar će i ove sezone diktirati igru kluba, a poručuje da su njegovi saigrači spremni na sve izazove.

“Raspitivali smo se o drugim ekipama, vidjeli smo šta su uradili tokom ljeta. Naš cilj je jasan, a to je borba za vrh. Želimo titulu i povratak u Ligu BiH,” rekao je Lončar.

Borac je predstavio nove dresove koje bi mogao da obuče i bivši evroligaš Marko Šćekić. On je registrovan za takmičenje i ukoliko bude fizički spreman, nastupaće za banjalučki klub. Borac i Sokolac igraju u nedjelju u 20 časova i 30 minuta.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/okk-borac-krece-u-lov-na-ligu-bih-video/||claudebot