Najbolja juniorska ekipa KK “Ruki” iz Banjaluke

Objavljeno: 6. 5. 2018 u 11:15h

Na finalnom takmičenju juniorskih ekipa Područnog košarkaškog odbora Banjaluka najbolja je bila ekipa Košarkaškog kluba /KK/ “Ruki” iz Banjaluke, koja je u finalu bila bolja od banjalučkog “Borca”.

Na takmičenju završenom sinoć treće mjesto je pripalo domaćoj ekipi “Sloboda 73”, a četvrti su bili košarkaši “Mladosti” iz Mrkonjić Grada.

Predsjednik KK “Ruki” Ognjen Mihajlović kaže da klub 15 godina intenzivno radi sa mlađim kategorijama, višestruki je prvak Republike Srpske i BiH i najtrofejniji je klub u košarci u Srpskoj kada su u pitanju mlađe kategorije.

“Naša kadetska ekipa se sprema za polufinalni turnir prvenstva BiH, a ovo nam je bila dobra utakmica”, rekao je on.

Sekretar Područnog košarkaškog odbora Banjaluka Dragan Vuković pohvalio je organizaciju finalnog turnira u Novom Gradu.

“Ovo je lijepa prilika da se najtalentovaniji juniori područja Banjaluke nađu na jednom mjestu, odigraju turnir i pokažu šta znaju”, rekao je Vuković.

Trener KK “Sloboda 73” Dejan Kukavica kaže da su se u Novom Gradu sastale četiri najbolje ekipe banjalučke regije.

“Treće mjesto na banjalučkoj regiji je veliki rezultat, s obzirom da je ova regija kvalitetom i kvantitetom i najbrojnijija i najkvalitetnija, odnosno najkvalitetniji područni košarkaški odbor u Republici Srpskoj”, naveo je Kukavica.

On kaže da se treninzi nastavljaju tokom narednih mjesec i po dana, a nakon toga će uslijediti pauza.

Nakon odmora, u Novom Gradu biće organizovano više manifestacija – četvrti po redu košarkaški kamp i međunarodni košarkaški turnir za kadete, a učešće su najavile brojne ekipe.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/najbolja-juniorska-ekipa-kk-ruki-iz-banjaluke/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])