KKI “Vrbas”: Umičević i srećan i razočaran

Objavljeno: 12. 3. 2019 u 18:21h

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ trijumfalno je okončao kvalifikacioni turnir „Evrolige 2“ koji je minulog vikenda odigran u Sportskoj dvorani „Borik“ te je na taj način obezbijedio plasman na fajnl-for koji će se od 25. do 28. aprila održati u Italiji, ali i 17. mjesto u Evropi u konkurenciji 3 058 kluba.

“Srećan sam zbog ovog uspjeha za koju su igrači najzaslužniji i na tome im čestitam. Razočaran sam što se na ovoj manifestaciji nije pojavio niko iz Gradske uprave, kao ni iz Ministarstva porodice, omladine i sporta. Ako nije mogao načelnik ili ministrica mogao je neko drugi, i to barem na dodjelu priznanja, ali se niko nije pojavio i to me je duboko razočaralo i ogoročen sam na sve njih, ako imaju nešto protiv nas onda to treba i da kažu. Nisu nam ni čestitku uputili na osvojenom prvom mjestu, a to je jedino učinio Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke” – naglasio je Marinko Umičević, predsjednik KKI Vrbas.

On je potom istakao sljedeće:

“Odajem priznanje prvo sebi, te kapitenu Igor Ignjatoviću kao i Željku Aleksiću, jer smo nas trojica obavili najveći posao po pitanju organizacije takmičenja. Zahvalnost dugujemo gospodinu Ljubi Ćubiću u čijem su hotelu bile smještene ekipe kao i ljudima iz hotela „Bosna“. Posebnu zahvalnost upućujem zaposlenim u JUSC „Borik“ na čelu sa gospodinom Manojlom Zrnićem, jer su uradili mnogo više nego što je trebalo kako bi sve prošlo u najboljem redu. Sa te strane mi smo zadovoljni, pogotovo kada se zna da smo za organizaciju dobili čistu desetku. Nama su sada ostali dugovi i vidjećemo kako ćemo to rješiti.”

Kapiten Igor Ignjatović takođe nije krio nezadovoljstvom odnosom prema Košarkaškom klubu invalida Vrbas.

“Malo je reći da sam razočaran malim brojm ljudi koji su došli da gledaju naše utakmice. Uputili smo bezbroj dopisa i mejlova kako bi „Borik“ bio adekvatno popunjen, ali to se nije desilo. Povrijeđeni smo i lošim odnosom od strane nadležnih institucija Grada Banjaluka i resornog ministarstva Vlade Republike Srpske. I pored toga mi smo osvojili prvo mjesto i ubijeđen sam da nećemo razočarati ni na fajnal-foru u Italiji iako smo od osam ekipa mi jedini amateri “– poručio je Ignjatović.

Manojla Zrnić, v.d. direktora JUSC „Borik“ čestitao je svima u KKI Vrbas na velikom uspjehu.

“Mi smo samo radili svoj posao kao i svakog drugog dana. Meni je drago ukoliko smo i mi koji radimo u ustanovi doprinjeli ovom rezultatu i zaista iskrene čestitke našim sportskim prijateljima iz Vrbasa sa kojima imamo odličnu saradnju” – rekao je Manojla Zrnić.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kki-vrbas-umicevic-i-srecan-i-razocaran/||claudebot