KKI “Vrbas” održao lekciju Sarajlijama

Objavljeno: 20. 5. 2018 u 12:14h

Košarkaški klub invalida “Vrbas” deklasirao je ekipu 3K iz Sarajeva sa 84:63 u meču 9. kola Premijer lige. Banjalučani su bili kudikamo bolji rival od Sarajlija te su na kraju više nego zasluženo stigli do devetog trijumfa u tekućoj sezoni i na najbolji način potvrdili da su daleko bez premca u BiH i cijelom regionu.

Domaći su bolje otvorili utakmicu i poveli su sa 7:0, a bilo je i 9:2. Poslije toga su se raspucali gosti koji su prvu četvrtinu dobili sa minimalnih 15:14. Ipak, u nastavku ovog duela razigrali su se igrači “Vrbasa” koji su iz minuta u minut povećavali razliku da bi na kraju slavili sa 84:63.

U pobjedničkom timu Vlado Švraka je dao 25 poena, Ademir Demirović je postigao 20, a Mufid Čejvan 17. Ostale poene dali su: Elvir Modronja 12, Bojan Brkić 4, Dražen Duvnjak 2, Nenad Ritan 2 i Dragan Sikima 2 pogotka.

Najefikasniji u poraženom sastavu iz Sarajeva bio je Hazim Orlić koji je meč okončao sa 21 ubačenim poenom.

Naredne nedjelje, 27. maja KKI “Vrbas” nastupiće na završnom turniru Kupa Republike Srpske u Bijeljini gdje će još igrati Kozara iz Gradiške i domaćin Bijeljina.

Izvor: Blmojgrad/ Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kki-vrbas-odrzao-lekciju-sarajlijama/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])