KKI Vrbas na parketu izborio Evroligu, ali slijedi borba za finansije

Objavljeno: 16. 3. 2018 u 17:01h

Košarkaški klub invalida Vrbas u nedjelju 18.3.2018. godine putuje u Bihać gdje igra utakmicu posljednjeg kola NLB lige. Vrbas je već obezbijedio prvo mjesto i utakmica nema takmičarski karakter. 

Trenutno su im mnogo bitnije pripreme kako sportske tako i one finansijske za odlazak na finalni turnir Evrolige u Španiji.

“Već imamo ponude od nekih ekipa koje žele da otkupe naše mjesto učešća u finalu Evrolige, jer se potajno nadaju da mi nećemo ići na to prestižno takmičenje koje smo izborili svojim igrama. Imamo obećanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, gradonačelnika Igora Radojičića, te premijerke  Željke Cvijanović da će nam izaći u susret po pitanju puta, kotizacije, smještaja, a za to sve nam je potrebno 50.000 KM”, poručuju iz Vrbasa.

U slučaju da ne otputuju na turnir, moraće platiti kaznu od 15.000 evra i bili bi izbačeni tri godine iz svih evropskih takmičenja.

Izvor: blmojgrad.com / Autor: Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/kki-vrbas-na-parketu-izborio-evroligu-ali-slijedi-borba-za-finansije/||claudebot