Dragan Bajić, trener Igokee: “Neću više da trpim”

Objavljeno: 23. 12. 2019 u 18:58h

Partizan nikako ne leži Igokei, koja je upisala šesti poraz u nizu protiv ekipe iz Beograda, gdje je samo jednom slavila u devet gostovanja.

“Crno-bijeli” su trijumfovali rezultatom 89:73 u 12. kolu ABA lige protiv desetkovanih Aleksandrovčana, čiji trener Dragan Bajić u ovom meču nije mogao da računa na Kinana Evansa, Marka Tomasa i Vaidasa Karinijauskasa, a priliku da igraju dobila su samo osmorica od deset igrača, koliko ih je bilo u protokolu.

Bajić je ponovo istakao nezadovoljstvo stanjem u ekipi i javno kritikovao svoje igrače, mada nije imenovao nikoga pojedinačno.

Jasno je da Igokeu očekuje grčevita borba za opstanak, a naredni ispit imaće pred svojim navijačima u petak protiv Mornara.

“Ono što mogu da istaknem je da pojedini igrači koji su dobro plaćeni ne daju ono za šta su plaćeni. Neke stvari sam do sada trpio, ali od sada neću. Igraće djeca, kao što su igrala u ovom meču, daću im šansu i znam da će momci ostaviti srce na parketu i da će se boriti. Ostaje nam nastavak prvenstva, biće jako teško kroz ovaj period, bez Tomasa smo već duže vrijeme i pitanje je kada će se vratiti. Karinijauskas će biti sigurno odsutan narednih šest-sedam sedmica, Evans se povrijedio na prošloj utakmici i ne znamo kada će se vratiti. Ako uspijemo da popunimo roster mladim momcima koji su željni dokazivanja, biće dobro da bar imamo trenažni proces koliko-toliko. Da pokušamo izboriti opstanak, što je i najvažnije u ovom momentu” – rekao je Bajić.

Njegov tim držao se u igri dok je imao svježine, ali je bilo jasno da mlađi momci, koji nemaju previše nastupa u ABA ligi, nemaju dovoljno snage i iskustva da naprave iznenađenje protiv pretendenta na titulu.

“Gledajući na sve probleme koje imam, sa deset igrača sam došao u Beograd i osam igrača u rotaciji. Od toga tri klinca i Dorel Rajt, koji sigurno nije spreman da iznese teret ovakve utakmice. Mislim da nemam šta da zamjerim svojim igračima, u većem dijelu meča, dok smo imali svježine i energije zbog smanjene rotacije, koliko-toliko smo pružali otpor, bilo je dosta dobrih stvari i defanzivno i ofanzivno. Smanjena rotacija protiv ovako ozbiljnog protivnika znači puno” – istakao je Bajić.

Izvor: Glassrpske/ Milan Zubović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/dragan-bajic-trener-igokee-necu-vise-da-trpim/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])