Borac poveo u polufinalnoj seriji

Objavljeno: 7. 4. 2019 u 14:24h

Košarkaši banjalučkog Borca poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej – ofa Prve lige Republike Srpske pošto su u subotu na svom terenu savladali Budućnost BN rezultatom 65:56 (17:13, 17:12, 21:9, 10:22).

Najbolji u Borcu bio je Dragan Tubak sa 16 poena i devet skokova, Mihajlo Zvonar je dodao 13 poena, a u Budućnosti, koja je debitant u Prvoj ligi RS, najefikasniji je bio Luka Jovanović sa 18 poena. Borac je upravdao ulogu favorita, odlično je igrao prve tri četvrtine, a trener Dragan Mičić nije zadovoljan posljednjom.

“Utakmica je bila tvrda i u početku je bilo malo teže igrati, ali presudila je treća četvrtina koji su odlično odigrali i dobili rezultatom 21:9. Zadovoljan sam prije svega odbranom, protok lopte nije bio onakav kakav smo se dogovori, ali i to smo popravili u trećem piriodu”, rekao je Mičić i dodao:

“U posljednjoj četvrtini smo pokvarili utisak i žao mi je zbog publike što nismo bolje ravšili utakmicu. Pružio sam šansu košarkašima koji su manje igrali, nisu je opravdali, ali pobjeda nije dolazila u pitanje.”

Za vikend se igra druga utakmica.

“Budućnost je ozbiljna ekipa, ali nadam se da ćemo za vikend pobijediti i tako nakon dvije utakmice izboriti finale”, dodao je trener banjalučkog tima.

Večeras od 10 časova igraju Leotar i Sokolac.

Izvor: Nezavisne / Autor: Maja Predragović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/borac-poveo-u-polufinalnoj-seriji/||claudebot