Ziljkić iz Tuzle siti u Borac

Objavljeno: 21. 1. 2019 u 14:52h

Krilni vezista Almedin Ziljkić najnovije je pojačanje banjalučkog Borca.

Dvadesetdvogodišnji Ziljkić u Borac je stigao iz Tuzla sitija i potpisao ugovor sa Banjalučanima do ljeta 2020.

Karijeru je počeo u Novom Pazaru, a još je igrao u mlađim kategorijama Vojvodine, potom u Donjem Sremu, hrvatskoj Gorici i Slobodi iz Tuzle.

“Imao sam nekoliko opcija, čak i da odem u inostranstvo. Međutim, obećao sam ljudima iz Banjaluke, da ukoliko se one ne realizuju, da ću doći samo u Borac i da me samo Borac zanima. Poznajem dobro Darka Vojvodića i bilo gdje da on ode i da me pozove, ja bih otišao za njim”, istakao je Ziljkić.

 U toku su pregovori oko povratka Nemanje Janičića i novog ugovora Miloša Žeravice. Ekipa bi trebala biti kompletirana do polaska u Antaliju 28. januara.

“Almedin nam je dao riječ, koju je na kraju, kao što vidite održao! Mislim da je napravio dobar potez za sebe i za svoju karijeru. On će biti veliko pojačanje za naš klub i prevaga na terenu”, rekao je sportski direktor crveno-plavih Marko Maksimović.

Ziljkić ili Zilkić?

Almedin Ziljkić otkrio je da je njegovo pravo prezime Zilkić, ali da je upisan kao Ziljkić i da je tako ostalo do danas.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/ziljkic-iz-tuzle-siti-u-borac/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])