Zeljković: Sudijski eksperti kažu da je bio čist gol!

Objavljeno: 24. 11. 2019 u 14:03h

Dan poslije derbija između Borca i Zrinjskog i dalje se vodi polemika oko toga da li je Banjalučanima poništen čist pogodak.

Glavni arbitar Admir Šehović iz Sarajeva je pokazao na centar, a onda ušao u razgvor sa pomoćnikom Dženanom Milićem i dodatnim arbitrom Erminom Sivcem i dva minuta kasnije dosuđen je ofsajd.

Predsjednik Borca Vico Zeljković je o spornoj situaciji zatražio mišljenje nekoliko sudijskih stručnjaka iz UEFA i saopštio je njihovo mišljenje.

“Kontaktirali smo eksperte za suđenje i od njih smo dobili sljedeće objašnjenje: “Igrač koji postiže pogodak nije u ofsajdu, jer prima loptu od odbrambenog igrača koji jasno igra loptu glavom. Namjera nije da se spriječi pogodak i nije prisiljena reakcija kod igrača koja bi se mogla smatrati odbranom gola (po PFI u tom slučaju bio bi ofsajd) nego jasan pokret broja 27 ka lopti, nakon čega lošom reakcijom lopta dolazi do napadača Borca koji postiže pogodak, a u međuvremenu i broj 8 Zlomislić potkoljenicom dira loptu.” Eto to su nam rekli” – istakao je Zeljković.

Na pitanje kako komentariše činjenicu da su u trenutku kada Borac prijeti vodećim klubovima iz Sarajeva za meč u Banjaluci delegirani arbitri iz ovog grada kratko odgovorio:

“O tome ćemo kasnije pričati i iznijeti svoje mišljenje”.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara /Foto: Siniša Pašalić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zeljkovic-sudijski-eksperti-kazu-da-je-bio-cist-gol/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])