Zeljković: Borac bez dugova ulazi u ligu

Objavljeno: 1. 7. 2019 u 17:17h

Fudbalski klub Borac ide ka potpunoj konsolidaciji. Predsjednik Vico Zeljković je na pripremama na Zlatiboru istakao da je uprava obavila pregovore sa povjeriocima, te da će i prije dogovorenog roka od 60 dana da riješi sva dugovanja.

“Dogovor ide po planu. Imali smo rok od 60 dana da zatvorimo sve dugove koji su ostali iz prošlosti. Mogu reći da smo na tom polju napravili veliki posao. Riješili smo preko 50 odsto posla i imamo dobru šansu da sve završimo prije roka i da u ligu uđemo bez dugovanja. Ostao bi samo poreski dug koji treba da riješimo u razgovoru sa nadležnim institucijama i da s njima pronađemo pravo rješenje” – istakao je predsjednik kluba koji je uz igrače na pripremama.

U Borcu ističu da je na ovaj način skinut ogroman teret.

“Radi se o ukupnom dugu od oko dva miliona maraka. Imamo smo razgovore sa povjeriocima i dobavljačima. Pravili smo dogovore sa njima na iznos od 40 do 50 posto ukupnog duga što znači da sa 900.000 maraka rješavamo sva potraživanja. Veći dio toga smo već obradili, potpisali smo notarske ugovore i isplatili potraživanja, te tako opravdali uložena sredstva. Nadamo se da ćemo kompletan posao završiti uskoro” – dodao je Zeljković.

On je dodao i da je „zatvoren“ i budžet za kompletnu sezonu.

“Novac je preduslov za stvari koje želimo da uradimo. On nije garancija uspjeha, ali svakako je prvi preduslov da normalno radimo, da imamo dodatni mir. Pokušaćemo je da obezbjedimo dodatna sredstva koja bi upotrijebili za popravak infrastrukture, omladinsku školu i pravljenje pomoćnih terena” – završio je prvi čovjek banjalučkog tima.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević/ Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Zeljković: Borac bez dugova ulazi u ligu

  1. Banjalucanin

    Koliko vam je donirano para poreskih obveznika?

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zeljkovic-borac-bez-dugova-ulazi-u-ligu/||claudebot