Završen turnir u malom fudbalu Borik 2014 (Video)

Objavljeno: 15. 1. 2014 u 16:18h

Trijumfom Pekare Obeliks u konkurenciji seniora amatera i Univerziteta Apeiron na futsal smotri završen je 38. tradicionalni turnir u malom fudbalu “Borik 2014”.

pobjednici

Pekari iz Kotor Varoša u finalu su pobijedili ekipu Meridijan Nova varoš poslije boljeg izvođenja penala sa 4:3 (1:1). “Kladioničari” su poveli u 12. minutu golom Dejana Telića, a u 26. je izjednačio Asmir Hanifić. Odluka o pobjedniku pala je u četvrtoj seriji penala kada je Darko Vuković (Meridijan Nova varoš) pogodio prečku, a Dragan Žarić (Pekara Obeliks) bio precizan i donio svom timu prvo mjesto i novčanu nagradu od 5.000 maraka.

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji, koja je okupila 63 ekipe, proglašen je Ognjen Đaković (Pekara Obeliks), dok je najbolji strijelac sa osam postignutih golova Željko Đukanović (Nesal kompani). Najbolji golman je Siniša Marčetić (Mesnice Šik), a najperspektivniji igrač Miloš Čudić (Meridijan Nova varoš). Za najboljeg sudiju proglašen je Ognjen Valjić.

Na futsal turniru prvo mjesto odbranio je Univerzitet Apeiron, savladavši u finalu Frukta trejd sa 5:1. Golom Saše Đuričića u drugom minutu Frukta trejd je poveo sa 1:0, a a u 12. je izjednačio Igor Mirković. U nastavku susreta dominacija Apeirona, koji je golovima Siniše Radoje, ponovo Mirkovića, Aleksandra Munjize i Aleksandra Prtije slavio sa 5:1 i osvojio novčanu nagradu od 3.000 maraka. Najbolji igrač smotre, koja je okupila deset ekipa, bio je Milenko Devušić (Univerzitet Apeiron), a njegov drug iz ekipe Darko Milanović je najbolji golman. Najbolji strijelac sa pet pogodaka je Srđan Ivanković (Stanišić DOO Ribnik).

Odigrana su finala i u ostalim starosnim kategorijama, a pobjednici su: Gimnazija Banjaluka (srednje škole), Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet (fakulteti), Tika taka (pjetlići), Šampioni (pioniri), SP Transport (kadeti), Fitnes centar Univerzum (juniori) i Hiperkort (veterani). Na ovoj smotri nastupilo je 176 ekipa, a odigrano je ukupno 276 utakmica.

Izvor: Glas Srpske / Srpskacafe.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/zavrsen-turnir-u-malom-fudbalu-borik-2014-video/||claudebot