Vranješ postigao 500. Borčev gol u Premijer ligi! (Video)

Objavljeno: 2. 10. 2019 u 17:24h

Dvostruki strijelac na meču sa Veležom bio je kapiten ”crveno-plavih” Stojan Vranješ, koji će, poslije ovog duela, ostati upisan u istoriji kluba.

Fudbaleri Borca savladali su u nedjelju na Gradskom stadionu ekipu Veleža rezultatom 3:1 u utakmici 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i u pobjedničkom raspoloženju dočekuju nedjelju i derbi sa Željezničarom, ali i današnji okršaj sa Zvijezdom 09 u Ugljeviku u okviru osmine finala Kupa BiH.

Dvostruki strijelac na meču sa Veležom bio je kapiten ”crveno-plavih” Stojan Vranješ, koji će, poslije ovog duela, ostati upisan u istoriji kluba!

O čemu se radi?

Klub iz Platonove ulice, naime, poveo je u 16. minutu pogotkom Vranješa iz penala, kojem je prethodio prekršaj Koste Maneva nad strijelcem sedam golova u tekućoj sezoni elitnog ranga.

Upravo taj pogodak bio je 500. GOL banjalučkog kluba u Premijer ligi BiH, koja je formirana u sezoni 2002-03!

Stojan Vranješ se zimus, nakon devet godina, vratio u Borčev tabor, a sa klubom je tad dogovorio saradnju na tri i po godine.

Iz Borca se u januaru 2010. godine preselio u tabor rumunskog Pandurija, a u toj zemlji još je nastupao za Kluž.

Preselio se potom u redove Vojvodine, odakle je krenuo put Poljske, gdje je branio boje tri kluba: Lehije iz Gdanjska, Pjasta i varšavske Legije.

Posljednji klub prije povratka u Banjaluku bio mu je – Željezničar, sa kojim će Borac, kako rekosmo, 6. oktobra ukrstiti koplja u jednom od ”klasika” bh. fudbalske elite.

Izvor: Mondo 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/vranjes-postigao-500-borcev-gol-u-premijer-ligi-video/||claudebot