U Borcu odahnuli: Kajkut od petka u pogonu

Objavljeno: 20. 2. 2019 u 19:57h

Povreda skočnog zgloba Saše Kajkuta nije teška koliko se u prvi mah činilo. Iskusni napadač Borca je u ponedjeljak na treningu u Ljubljani, dan pred prijateljsku utakmicu sa Olimpijom, poslije duela sa saigračem povredio skočni zglob. 

Zbog toga ga nije bilo na jučerašnjem meču, a prva pretpostavka je bila da neće igrati u četvrtfinalu Kupa BiH protiv Širokog Brijega na “Pecari”.

Ipak, poslije dva dana stanje zgloba se osjetno poboljšalo, pa će 34-godišnji golgeter uskoro da bude u pogonu.

“Stanje zgloba je mnogo bolje nego što sam očekivao da će biti i nadam se da bi već u petak ili najkasnije subotu mogao da počnem sa radom. Nadam se da će biti tako, jer sam zaista vrijedno radio tokom cijelih priprema i ne bi bilo dobro da pauziram nešto duže i da sve što sam radio padne u vodu. Nadam se da ću biti na raspolaganju šefu Darku Vojvodiću za prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega” – istakao je Kajkut.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević/ Foto: Dejan Božić/ RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/u-borcu-odahnuli-kajkut-od-petka-u-pogonu/||claudebot