Remi u Trebinju: Borcu i Leotaru po bod u meču punom tenzija

Objavljeno: 16. 10. 2021 u 16:39h

Fudbaleri Leotara i Borca remizirali su 1:1 u prvom današnjem meču 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a susret su obilježile tenzije na terenu.

Igrao se 24. minut kada je Leotar poveo nakon prekida, a strijelac je bio Dejan Maksimović.

Primljeni gol “razbudio” je ekipu Borca koja je malo više napala do odlaska na odmor. Prijetili su Goran Zakarić i Jovo Lukić, ali bez uspjeha.

Samo što je krenuo nastavak, gosti su poravnali kada je pogodio Milan Vušurović.

Tokom cijelog meča igralo se pod tenzijama i napetom atmosferom. Domaći su dobili veliki broj žutih kartona, a u 70. minuti nastao je pravi haos nakon kojeg je Perišić dobio crveni karton i Leotar je ostao s igračem manje.

Borac je pokušao iskoristiti igrača više do samog kraja susreta, dok su se Trebinjci odlično branili s igračem manje.

Borac je nakon ovog susreta skočio na četvrto mjesto tabele, dok je Leotar s 15 bodova ostao sedmi.

Izvor: bl-portal.com / Foto: FK Borac/Nikola Kuluga

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/remi-u-trebinju-borcu-i-leotaru-po-bod-u-mecu-punom-tenzija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])