Prva Liga RS: Golmani Borca love rekord Kozare i Kozića iz sezone 2010/11.

Objavljeno: 5. 5. 2019 u 16:16h

Fudbaleri Borca će pokušati da u naredne četiri utakmice obore rekord Kozare iz sezone 2010/11. kada se mreža tima iz Gradiške nije tresla 1.259 minuta, a napravljen je niz od 13 mečeva bez primljenog gola.

Banjalučani u posljednjih devet susreta nisu kapitulirali i ukoliko im se to ne desi u naredna tri meča, te u 80 minuta igre četvrte utakmice biće novi rekorderi.

Crveno-plavi u narednom susretu, koji se igra 8. maja (srijeda), dočekuju gradskog rivala Željezničar, zatim idu na noge Rudar Prijedoru, od kojeg su doživjeli jedini poraz (0:1) ove sezone, zatim će da ugoste drugoplasiranu Slogu iz Gornjeg Crnjelova, a onda će biti gosti upravo Kozare.

borac

Foto: Dalibor Kozić

Izvor: Srpskainfo/ Autor: Darko Basara/ Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/prva-liga-rs-golmani-borca-love-rekord-kozare-i-kozica-iz-sezone-2010-11/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])