Promjene u Borcu: Jandrić i Raspudić uz Vojvodića u stručnom štabu?

Objavljeno: 10. 5. 2018 u 17:00h

Čelnici Borca ponudiće mjesta u stručnom štabu bivšim kapitenima ovog tima Oliveru Jandriću i Borisu Raspudiću.

fk borac

Nedavno je produžena saradnja sa šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem, nakon što su “crveno-plavi” izborili opstanak u premijerligaškom društvu, a odlučeno je da njegov dosadašnji asistent Marko Maksimović bude imenovan za sportskog direktora.

Zbog toga će za narednu sezonu ostati upražnjena mesta pomoćnika, a ostaje da se vidi hoće li Jandrić i Raspudić prihvatiti ponudu čelnika kluba.

Jandrić (43) je već bio član stručnog štaba prvog tima Borca i to u sezoni 2010/11, kao pomoćnik Slobodanu Starčeviću, a kasnije je obavljao i funkciju sportskog direktora.

Raspudić, koji ima 35 godina, je još uvijek aktivan, od zimus nije član Borca, već je prešao u redove prvoligaša Kozare iz Gradiške.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/promjene-u-borcu-jandric-i-raspudic-uz-vojvodica-u-strucnom-stabu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])