Olimpija savladala Borac sa 3:2

Objavljeno: 19. 2. 2019 u 17:05h

Olimpija je u prvom dijelu duela sa prvoplasiraniim timom u Prvoj ligi RS povela s 3:0, međutim, Banjalučani su u drugom poluvremenu pokazali mnogo bolju igru. Mrežu Borca načeo je Žusi Lupeta u osmom minutu, golove su postigli i Stefan Savić u 16. i Marko Putinčanin u 28. minutu, a u završnici meča pogotke za goste postigli su Delimir Bajić u 81. minutu i Aleksandar Popović u 88. Treba istaći da je trener Borca Darko Vojvodić zbog protesta sudijama poslan na tribine u 10. minutu, a tri minute kasnije je napustio klupu svoje ekipe.

Borac i Olimpija su odmjerili snage i u Banjaluci, a tada je slovenački tim slavio rezultatom 4:0. Borcu je utakmica u Ljubljani bila generalna proba pred nastavak sezone i prvi meč četvrtfinala Kupa BiH protiv Širokog Brijega na “Pecari” koji će biti igran 27. februara.

Borac je prije duela sa Olimpiijom odigrao pet kontrolnih utakmica i savladao  je Metalege (2:0), rumunskog trećeligaša Čekzerede (1:0), ruskog superligaša Ahmata iz Groznog (2:1), te ukrajinskog premijerligaša Arsenal iz Kijeva (1:0), a jedini remi zabilježen je u susretu sa bugarskim prvoligašem Vitošom (2:2).

Izvor: Nezavisne/ Vladimir Grbić 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/olimpija-savladala-borac-sa-32/||claudebot