Obilježeno 60 godina rada OFK „Lauš“

Objavljeno: 17. 12. 2013 u 08:34h

Svečanom akademijom i dodjelom priznanja zaslužnim članovima, Omladinski fudbalski klub „Lauš“ iz Banjaluke obilježio je 60 godina rada.

 OFK-Laus

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da je značaj ovog kluba za Banjaluku nemjerljiv, jer decenijama okuplja mlade Banjalučane.

„Mi smo, uprkos slabijeg punjenja budžeta, odlučili da izdvojimo oko 150.000 KM više za sportske organizacije, što nije dovoljno, ali je dobar signal za pomoć našem sportu“, rekao je Gavranović i najavio nove investicije u sportske objekte.

Prema njegovim riječima, Fudbalski klub „Lauš“ nadoknađuje nedostatak sredstava štedljivom politikom i dobrom organizacijom.

Predsjednik OFK „Lauš“ Dragan Spasenić rekao je da ovaj jubilej otvara nove vidike i pred ovaj sportski kolektiv stavlja nove obaveze.

On je precizirao da klub ima registrovane sve starosne selekcije, da broji više od 200 mladih, te da ima i školu fudbala.

„Klub `životari` sa nekim svojim problemima, ali smo ponosni što smo opstali i što na našem igralištu svaki dan imamo stotinu djece“, rekao je Spasenić.

On je naglasio da bez pomoći grada Banjaluka klub ne bi mogao da igra u svojim takmičenjima u regionalnoj ligi.

Večerašnjoj akademiji prisustvovao je generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/obiljezeno-60-godina-rada-ofk-laus/||claudebot