Novi remi u policijskom duelu: Banjaluka – Drvar 2:2

Objavljeno: 11. 9. 2018 u 17:07h

Ekipe policije iz Banjaluke i Drvara su odigrale 13. prijateljski meč, ovog puta u gradu na Vrbasu, a ponovo je bilo neriješeno, ovog puta 2:2. 

Dvostruki strijelac za domaće bio je Gajanović, dok su se na drugoj strani u strijelce uisali Marčeta i Ivetić.

Poslije utakmice na pomoćnom terenu Gradskog stadiona druženje je nastavljeno u restoranu Visoke škole unutrašnjih poslova.

Policija Banjaluke: Ćibić, Damjanović, Pejić, Telić, Mizdrak, Arežina, Bulajić, Gajanović, M. Ivetić, Šarić, Stojčić. Još su igrali: Savanović, Basara.

Policija Drvara: Vještica, Žižić, Škrbić, Marčeta, B. Ivetić, Karanović, Letić, Vucelja, Srdić, Markovinović, Delić.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/novi-remi-u-policijskom-duelu-banjaluka-drvar-22/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])