Napadač Borca, Igor Aničić: “Zadovoljan sam prvencem, vjerujem u titulu”

Objavljeno: 13. 8. 2018 u 08:58h

Igor Aničić je za Borac debitovao golom koji je donio minimalnu pobjedu ekipi protiv gradskog rivala Željezničar Sport tima u 1. kolu novog šampionata Srpske.

Iskusni 28-godišnji fudbaler je zadovoljan svojim nastupom, a očekuje da s Borcem stigne do titule i plasmana u Premijer ligu BiH.

“Ne znam da li je publika zadovoljna partijom, ali mi moramo da budemo zadovoljni pobjedom, to nam je bio jedini cilj pred start sezone. Borac ima šampionske ambicije, a vjerujem da ćemo nastaviti u pobjedničkom ritmu i na kraju stići do cilja, a to je osvajanje prvog mjesta, odnosno plasman u viši rang. Isto tako želja nam je da što više ljudi dolazi na stadion i da nas bodri. Zadovoljan sam i zbog postignutog prvenca, a nadam se da će biti još golova, iako su pobjede ekipe mnogo važnije od toga ko će da zatrese protivničku mrežu” – rekao je Aničić.

Ekipe Kozare i Sloge iz Gornjeg Crnjelova su u 1. kolu takođe ostvarile trijumfe, a pomenute ekipe važe za glavne konkurente Borcu u borbi za titulu šampiona Republike Srpske.

“Igrali smo protiv Kozare znamo da posjeduju kvalitet, a upoznati smo i sa činjenicom da je Sloga dosta dobra ekipa. Biće teških duela protiv njih, ali i protiv ostalih timova, jer svi žele da pobijede Borac, međutim ja sam uvjeren u uspjeh i osvajanje titule” – dodao je Aničić.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/napadac-borca-igor-anicic-zadovoljan-sam-prvencem-vjerujem-u-titulu/||claudebot