Mladen Žižović: “Ni titula nije daleko”

Objavljeno: 28. 2. 2014 u 11:55h

“Svjesni smo da nas u preostalih 11 kola očekuju velika iskušenja, ali se izazova ne bojimo i vjerujem da ćemo uspjeti da ostvarimo cilj, a to je što viši plasman i viza za evropsku scenu. Ni titula nije nemoguća misija!”

borac zizovic

Naglasio je ovo iskusni vezni fudbaler banjalučkog Borca Mladen Žižović pred nastavak Premijer lige BiH.

“Ambicije u nastavku sezone su jasne i svi želimo da obezbijedimo izlazak na međunarodnu scenu. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti, jer imamo prilično povoljan raspored. U igri za najviši plasman je šest klubova, mi za liderom Željezničarom zaostajemo četiri boda, tako da je sve moguće. Ukoliko se ukaže prilika da se upustimo i u borbu za najviši plasman, nećemo je ispustiti”, istakao je Žižović.

Po njegovim riječima, iza “crveno-plavih” su veoma kvalitetno obavljene pripreme.

“Radilo se na visokom nivou i potpuno spremno dočekujemo nastavak sezone. I novajlije su se odlično uklopile, tako da ćemo iz kola u kolo pružati sve bolje igre”, nastavio je Žižović.

Na premijernom proljećnom meču Borac u subotu od 17 časova dočekuje Mladost iz Velike Obarske.

“Iako se debitant u eliti bori za opstanak, moramo biti oprezni. Imaju odličnu ekipu, koju je u zimskoj pauzi pojačalo nekoliko iskusnih fudbalera. Toga smo svjesni i zato sam siguran da ćemo zabilježiti pobjedu. Možda to neće biti baš u nekoj lepršavoj utakmici, ali najvažnije je da upišemo tri boda”, dodao je Žižović.

Marković

Novajlija u redovima Banjalučana Miloš Marković neće imati pravo nastupa u subotnjem susretu protiv Mladosti iz Velike Obarske.

“Za njega je tek juče stigla sva potrebna papirologija, tako da njegov transfer nije na vrijeme objavljen u Službenom biltenu FS BiH. Naš desni bek biće na raspolaganju stručnom štabu tek za meč sa bijeljinskim Radnikom”, naglasio je sekretar stručnog štaba FK Borac Mile Jovičić.

Zbog tri žuta kartona u ekipi neće biti ni Igora Žuržinova.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/mladen-zizovic-ni-titula-nije-daleko/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])