Lalatović zadovoljan igrom i konačnim rezultatom: “Iz Banjaluke nosim lijepe uspomene”

Objavljeno: 7. 9. 2019 u 11:23h

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan igrom i konačnim rezultatom u prijateljskom duelu protiv Borca (1:1), te da iz Banjaluke nosi lijepe uspomene.

Bio je to dobar test za “lale”.

“Iako je bio prijateljski meč, na terenu se igralo vrlo žustro i vodila se borba u oba pravca, sa mnogo duela. Mogli smo i da pobjedimo i da izgubimo, mada smatram da smo u drugom poluvremenu ipak bili bliži pobedi, jer su Matić i Nešković imali stopostotne šanse. Gol smo primili iz kontre, a izjednačili evrogolom Drinčića. Rezultatom mogu biti zadovoljan, mada on nije bio toliko bitan, jer smo u utorak i srijedu imali po dva jaka i teška treninga, a nakon toga smo putovali, pa se kod igrača oseća umor. Pristupom i igrom sam zadovoljan takođe i igrači su pokazali da imaju kvalitet, te da se sa pravom nalaze na poziciji na kojoj jesu. Ja ću dati sve od sebe da Vojvodina izađe u Evropu, jer naši navijači i Novi Sad kao grad apsolutno zaslužuju”– ističe Lalatović.

On se takođe zahvalio domaćinima i svim Banjalučanima na srdačnom i prijatnom dočeku.

“Meni je svugde prijatno, pa sam se tako i ovde jako lijepo osećao. Banjaluka je prelijep grad i ljudi su vrlo srdačni, pa su igrače i mene vrlo lijepo prihvatili, a kad vidite da vas neko poštuje i cijeni, onda odatle možete da nosite samo lijepe uspomene” – napominje Lalatović.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević/ Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/lalatovic-zadovoljan-igrom-i-konacnim-rezultatom-iz-banjaluke-nosim-lijepe-uspomene/||claudebot