KUP Banjaluke: Trofej pripao Željezničar Sport timu

Objavljeno: 6. 6. 2019 u 20:52h

Ekipa Željezničar Sport tima je pobjednik Kupa Banjaluke za 2019. godine, pošto je u finalnoj utakmici savladala Borac sa 2:1

Najstariji banjalučki klub je poveo u 10. minutu kada je Bilal pokušao da šutira sa ivice šesnaesterca, loše je zhvatio loptu, a to je ispalo dobro po tim iz Predgrađa, jer je ona došla do usamljenog Kulenovića, koji je staloženo pogodio donji lijevi ugao.

Borac je došao do izjednačenja u 33. minutu kada je Aničić odlično izveo slobodan udarac sa oko 18 metara malo iskosa sa desne strane, a prizemnim udarcem pogodio je dalji ugao.

Pobjedonosni gol postigao je Bosančić u 43. minutu poslije asistencije Malića koji je prethodno napravio odličan prodor po lijevoj strani.

Crveno plavi su u sudijskoj nadoknadi mogli do izjednačenja, ali je kazneni udarac sa bijele tačke koji je izveo Radulović zaustavio rezervi golman tima iz Predgrađa Stupar.

Medalje i pobjednički pehar igračima, stručnom štabu i ruovodstvu Željezničar Sport tima uručio je Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/kup-banjaluke-trofej-pripao-zeljeznicar-sport-timu/||claudebot