Krupa vjeruje u osvajanje Kupa BiH!

Objavljeno: 8. 5. 2018 u 10:51h

Trener Krupe Slobodan Starčević žali što njegov tim nije postigao pogodak protiv Željezničara na “Grbavici” u prvom meču finala Kupa BiH, ali smatra da dva gola “minusa” nisu nenadoknadiva.

U srijedu se igra revanš utakmica finala Kupa Bosne i Hercegovine između Krupe i Željezničara. Prvi meč na “Grbavici” u svoju korist rezultatom 2:0 riješili su izabranici Admira Adžema i napravili ogroman korak ka osvajanju trofeja.

Međutim, u Krupi na Vrbasu i dalje vjeruju da mogu sutra od 17 časova (TV Arena sport) da nadoknade minus i po prvi put u klupskoj istoriji osvoje pehar Kupa BiH i plasman u evropska takmičenja.

“I nakon prve utakmice u Sarajevu sam rekao da žalimo za neispunjenom željom da postignemo gol, kako bi nam rezultat bio pogodniji za revanš utakmicu. Kaže se da je rezultat 2:0 nezgodan za stizanje, ali ja smatram da nije previsok, i uz drugačiji pristup igre nego na ‘Grbavici’ možda i dohvatljiv”, izjavio je trener ekipe iz kanjona Tijesno.

Starčević će u srijedu imati i određnih problema sa povrijeđenim i kartoniranim igračima, ali da će bez obzira jurišati na pehar.

“Mi imamo neke kadrovske probleme, povrijedjen je Nusmir Fajić, Nikola Dujaković i Radoslav Aleksić imaju kartone… Ali, smatram da u istorijskoj utakmici Krupe nikome ko izađe na teren neće manjkati motiva da protiv favorizovane ekipe Željezničara pruži svoj maksimum i približi nas peharu Kupa BiH”, naglasio je šef struke Krupe.

Fudbaler njegovog tima Igor Makitan takođe vjeruje da Krupa može dostići prednost od dva gola Željezničara.

“Ulazimo u utakmicu maksimalno sa vjerom da možemo stići prednost od dva gola. Svjesni smo da neće biti lako ali dokazali smo da možemo pobijediti i nadigrati Željezničar i to nam sigurno daje za pravo da se nadamo osvajanju Kupa Bosne i Hercegovine”, rekao je Makitan.

Revanš utakmica finala Kupa BiH na rasporedu je u srijedu 9. maja sa početkom u 17.00 časova uz direktan prenos na TV Arena sport. Pravdu na meču dijeliće sarajevski arbitar Irfan Peljto.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/krupa-vjeruje-u-osvajanje-kupa-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])