Krunić: Nismo umirali u ljepoti, ali i to je fudbal!

Objavljeno: 20. 10. 2019 u 12:25h

“Izgledalo je rutinski, ali nije bilo tako“, rekao je trener banjalučkog Borca poslije pobjede nad Zvijezdom 09.

“Borčeva mašina” je proradila i upisala treću pobjedu u nizu, a ona je upisana protiv Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Banjalučani su golovima Ivana Crnova i Stojana Vrnaješa sa 2:0 savladali „fenjeraša“ u Ugljeviku, a trener Borca Branislav Krunić svjestan je da ovo nije bila pretjerano lijepa predstava.

 “Bila je ovo teška utakmica, kako za nas tako i za domaćina. Oni su u teškoj situaciji, a mi smo željeli da nastavimo dobar niz. Nije bilo uživanja u ljepoti, ali to je fudbal, to je borba za svaki dio terena, za svaku loptu. Mi smo odigrali tvrdo, čvrsto, uspjeli smo na individualni kvalitet osvojimo tri boda. Vidi se da ekipa Zvijezda više nije ta ekipa kakva je bila. Izgledalo je da je bilo rutinski, ali nije tako bilo, bila je teška utakmica“, rekao je Krunić poslije meča.

Ekipu Zvijezde 09 prije desetak dana preuzeo je Adnan Zildžović, koji je bio zadovoljan igrom svog tima, ali ne i rezultatom.

„Čestitke Borcu na zasluženoj pobjedi. Danas sam svime zadovoljan, osim rezultatom. Ne poričemo da je Borac zasluženo pobijedio, individualna kvaliteta igrača Borca je presudila. Pokušali smo nešto da uradimo, htjeli smo da pokažemo da Zvijezda nije kanta za nabijanje. Zadovoljan sam učinkom, svime osim rezultatom. Imali smo 4,5 igrača gdje individualni kvalitet odlučuje da li će biit gol ili ne“, rekao je Zildžović.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/krunic-nismo-umirali-u-ljepoti-ali-i-to-je-fudbal/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])