Klubovima injekcija od 42.850 KM

Objavljeno: 16. 4. 2019 u 16:07h

Klubovi pod okriljem Područnog fudbalskog saveza (PFS) Banjaluka od ovog Saveza dobiće finansijsku pomoć u iznosu od 42.850 KM i već je isplaćena tranša za mart u iznosu od 13.850 KM. Ukupno 26 klubova pod okriljem PFS-a tako će osjetiti olakšice u budućem radu.

PSF Banjaluka na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem ovu odluku je donio kako bi klubovima pomogao da plate 50 odsto kotizacije. Klubovima Prve lige RS je odobrena pomoć od po 4.000 KM, a ekipama koje se takmiče u Drugoj ligi od 2.000. Ekipama koje igraju Regionalnu ligu odobrena je pomoć od 1.000, a klubovima Područne lige po 250 KM za kotizaciju i po 100 za troškove službenih lica.

Izvor: Nezavisne/ Vladimir Grbić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

1 komentar

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Komentari na clanak: Klubovima injekcija od 42.850 KM

  1. Bobo

    Ljubi ga ujko.

    Prikaži/sakrij komentare

    Prijavi komentar

    Spam
    Reklama
    Vrijeđanje

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/klubovima-injekcija-od-42-850-km/||claudebot